logo

Introductie

Presentatie

Diensten en Producten

Referenties

Contact

Nieuws

INTRODUCTIE

Uylenbroek Bouw Service is een jong en dynamisch advies- en calculatiebureau dat in juli 2007 is opgezet door ing. P. Uijlenbroek. Wat in juli 2007 is begonnen als onderneming in de avonduren, is sinds februari 2008 een professionele voltijd onderneming met een breed pakket aan bouwgerelateerde diensten en producten.

Uylenbroek Bouw Service probeert zich te onderscheiden van andere bedrijven door een combinatie van factoren.  Enerzijds door een jarenlange ervaring in de uitvoering van bouwprojecten, het opzetten van werkvoorbereidingstrajecten, kostprijsberekeningen en het vervaardigen van calculaties. Anderzijds door een flexibele, innovatieve aanpak en het hanteren van lage overheadkosten en gunstige uurtarieven. Echter het belangrijkste in onze bedrijfsfilosofie bent u als opdrachtgever.

Uylenbroek Bouw Service biedt u als opdrachtgever een pakket aan diensten en produkten aan dat het complete proces van het (ver)bouwen omvat. Wij kunnen u helpen bij het ontwerpen en vormgeven van uw ideeën tot en met de bouwbegeleidng van uw project in de uitvoeringsfase. Maar ook voor het maken van bouwtechnische rapportages of een meerjarenonderhoudsplanning bent u bij ons aan het goede adres.

In ons tweejarige bestaan hebben we samengewerkt met een aantal vaste opdrachtgevers, waar wij als Uylenbroek Bouw Service erg trots op zijn. Maar een eenmalige klant is bij ons even welkom en net zo belangrijk.

Voor een meer uitgebreid overzicht van onze diensten en producten verwijzen wij u gaarne naar de links “Diensten en Producten” en “Referenties”.